De werf van Koper is geen bouwmarkt, maar een handelswerf voor allerlei soorten hout zoals tuin-, steiger-, vlonder- en timmerhout. Wij verkopen zowel nieuw als gebruikt hout. Ook vind je bij ons plaatmateriaal, ramen, deuren en kozijnen.

Ruim 50 jaar geleden zijn wij begonnen als sloopbedrijf en onze werf is daarbij ontstaan als verkooppunt van nog bruikbare materialen die uit de sloop kwamen. Slopen hebben we inmiddels vaarwel gezegd, maar wij verkopen nog altijd oude paneeldeuren, ramen met glas in lood, stalraampjes en gietijzer ornamenten. Tevens gebruikte stalen balken en divers gebruikt hang- en sluitwerk.

Ook bieden wij regelmatig gelegenheidspartijen aan.
Het gaat dan om partijen die wij meestal eenmalig kunnen opkopen en hiervoor geldt dan ook altijd OP = OP!
Dit maakt het nog interessanter om regelmatig op onze werf rond te komen kijken!

Maar hout is onze hoofdzaak. 

Wij houden van hout en omdat we er de hele dag tussen zitten kunnen we het niet laten om er af en toe zelf mee aan de slag te gaan.
Zo maken wij veranda’s/terrasoverkappingen precies op de door u gewenste maat. Ook poort- of schuurdeuren kunnen wij op maat voor u maken en misschien heeft u zelf wensen of ideeën.
E.e.a. op bestelling en in overleg.

Overigens: wij kopen ook in!

Wij zijn altijd geïnteresseerd in:

  • Oude paneeldeuren
  • Oude kamer en-suite-deuren
  • Glas in lood deuren en ramen
  • Oud (compleet) hang- en sluitwerk, knoppen en grepen e.d.
  • Stalen balken
  • Trappen

Helaas kunnen wij niet alles kwijt op onze handelswerf en daarom zijn wij niet geïnteresseerd in oude dakpannen en stenen.